Forum Serwera MS World
Nie ma tu o czym gadać ... Przyznaje sie do winy ale mysle ze to nie nadaje sie na skarge bo teplem kisiela na 1 minute... i to bylo przed nasza romową ze Strugim więc to juz przeszlosc
Dodaje sobie lvle ? Kpiny kurwa ! Jak bym se dodal lvle to bym kurwa mial 300 .... a kurwa mam niski jak skurwysyn wiec kurwa pomyslcie i ogarnijcie a tepniecie ludzi to takie kurwa wielkie halo ?
Tepuje ludzi do temple a nie po nagrody lub na anhi nigdzie wiecej nie tepalem.. -,-
Zauważ ,że Devil mial maly lvl tzn rano mail 100 lvl dodalem sobie lvl poniewaz nowy quest byl za prosty i zwiekszylem sile Ghazbarana wiec chcialem zobaczyc bo niestety nie mam takiej postaci jak "Tester" i zabil mnie devil bo chcialem tego specjalnie.. ale kurwa mam maly lvl wiec wiadomo ze padalem specjalnie .... widze ze szukasz duzo dowodów moze to i dobrze. Może to jest trudne do uwierzenia ale.. wiadomo ze z lvl specjalnie sie tak zjechalem bo bym musial byc pro ivul mega koX zebym podal "Normalnie" ?
Kurwa stary ale pierdolisz głupoty...
na huj musisz sprawdzać nowe questy? przy czym nie wierze, że tylko sprawdzasz, a nagród nie zabierasz.
a po drugie, nie ma czegoś takiego jak char "tester" i nie będzie, zawsze wszystko testowali gracze i to oni zgłaszali wszelkie nieprawidłowości, wiec na huj tak kombinujesz co? głupie usprawiedliwienie....
btw. nie widze tutaj żadnych zgonów od potwora tylko od gracza ;o?
Bo dawalem cie upierdalac graczom :> ? zeby mieli rs'y i padali potem
Najlepiej by było jak byś napisał jasno w jednym poscie, ja to rozumiem tak, że
dodałeś sobie kilka lvli, zrobiłeś questa i "popadałeś graczom, żeby mogli rs wbic" więc czy to jest kurwa fer? pytam sie... ale jednak Devil od Ciebie też raz padł...
hehe powiem tyle Kiper od początku swojego Hosterowania spierdolil serv )
i każdy dobrze o tym wiem.. i Kiperku praktycznie każdy ma cos do Ciebie... i nie mow ze nie dodajesz sobie lvl bo dawniej jak grałem jeszcze jak padałes kilko krotnie to zaraz miałes ten sam lvl ) chodz nie exp
bo stałes w teple ;/ tez mogłem screena zrobic.. ale nie ważne każdemu sie tylko wydaje pewnie bo KIper ma zawsze racje ;]
pozdroooo
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2009-04-29 22:08:41)
Tak ? To jest przeszłość człowieku ? Spierdoliłem server? to ,że wy odeszliscie to znaczy ze server sie spierdolił tak ? bo dlatego ze są lagi ? Dla mnie server z dnia na dzien sie rozkręca i to czuje a zresztą gadajcie sobie co chcecie zostane wydalony z Ekipy ? Trudno śa wzloty i upadki tibia to nie cale moje zycia