Forum Serwera MS World
Mam małą propozycję. Prosiłbym o wprowadzenie jakichś ograniczeń co do PK. Wiadomo, że PK ubarwia grę i z tego powodu nie jest to serwer non-pvp, ale to co się aktualnie dzieje jest lekko mówiąc dzikim zachodem. Jako młody gracz z niskim levelem nie mam żadnych szans żeby obronić się przed 300lvl postacią. Może ustawić by jakiś limit, np, atakujący nie może mieć lvl >50 różnego od atakowanego. Co administracja na to? A jak widzicie to wy, gracze?
Ps. Można by przy okazji dostać info gdzie znajdują się PZ w głównym mieście?
Myślałem nad tym, myślałem również nad zrobieniem Non-pvp od 6 rano do 18 i pvp od 18 do 6 rano.
Myślę także czy nie lepiej było by zrobić, że postacie poniżej 50 poziomu nie mogą być atakowane, przy czym same nie mogą atakować innych. Co Wy na to? proszę o wszelkie propozycje.
Strugi Nie jestem za wprowadzeniem non-pvp od danej godziny do danej.. wkońcu jest to ubarwienie do naszego otsa bo dzięki systemie Pvp posiadamy napewno kilku graczy jak nie wiekszosci ; ] Jestem za wprowadzeniem blokady systemu pvp do 70 lvla
Japa dzieciaku bo ja ze strugim narazie podejmujemy wspólnie decyzje... a wiem dlaczego ty chcesz npvp od danej godz do danej.. bo nie bedziemy cie oraz tak ? Tak jak dzis grzales pezeta jak jakis lamus ktory boi sie stracic level
Ale odrazu jak dostalem teama to uciekaliscie padacie jak swinie.. pozdro